Studenten/Scholieren

De Obesitas Vereniging wordt regelmatig benaderd door studenten en scholieren met uiteenlopende vragen. Werkstukken, stages, afstudeeropdrachten, er is het een en ander mogelijk bij de Obesitas Vereniging.

Werkstuk?

Wil je een werkstuk maken over overgewicht en obesitas en ben je op zoek naar informatie? Lees dan eerst de FAQ door. Wellicht worden daar je vragen in beantwoord. Heb je aanvullende vragen? Neem contact met ons op

Stage of afstudeeropdracht?

Zoek je naar een stage of afstudeeropdracht? We hebben op dit moment mogelijkheden voor studenten communicatie die met ons mee willen denken over hoe wij de Obesitas Vereniging beter kunnen positioneren en/of hoe wij onze informatievoorziening kunnen verbeteren.

Voor studenten van opleidingen als communicatie en journalistiek bieden we de mogelijkheid artikelen aan te leveren voor publicatie op onze website of maandelijkse nieuwsbrief. Wil jij graag een artikel van jouw hand gepubliceerd zien?

Studenten fotografie zijn ook altijd welkom om mensen met obesitas in beeld te brengen.

Aanmelden kan via info@obesitasvereniging.nl